Loading...
Om oss 2019-04-02T19:04:01+00:00

Om Beauty Hudpleieskole

Nyhet:

Fra og med høsten 2019 flyttet hudpleieskolen til Tone Lise Akademiet på Hasle.

For å kontakte Tone Lise Akademiet angående spørsmål om studiet eller å avtale en omvisning trykk her.

Om Beauty Hudpleieskole:

Beauty Hudpleieskole er en liten privatskole med små klasser, noe som gir hver enkelt elev veldig god oppfølging. Skolen eies og drives av Beauty Products AS som har bred erfaring innen kosmetikk og profesjonell hudpleie i Skandinavia. Firmaet har på kort tid etablert seg som en solid aktør og er i dag en stor importør og distributør av hudpleie og kosmetikk, primært i Norge.

Beauty Hudpleieskole ble etablert i 2003 og er godkjent av NKHF (Norske Kosmetologers og Hudterapeuters Forbund) og CIDESCO (internasjonal godkjenningsinstans for hud og kroppsterapeuter). Skolen følger offentlig godkjent lærerplan som gir rett til støtte i Lånekassen. Elevene må melde seg opp som privatister for å kunne taoffentlige eksamner etter aktuelle lærerplaner. Lånekassen gir ikke støtte til eksamensgebyr. Les mer om vilkårene til Lånekassen her: https://www.lanekassen.no/

Beauty Hudpleieskole gir deg den undervisningen og erfaringen du trenger for at du skal være godt forberedt til å avlegge en av de mest ettertraktede hudterapeut- eksamener i verden. Skolens undervisning gjennomføres hovedsakelig av skolens faglærere, men på grunn av et tett samarbeid med Beauty Products AS har vi muligheten til å tilby eksterne lærerkrefter på spesialiserte fagområder. Elevene får et variert kurstilbud, både internt og ekstern utover læreplanen, noe som gjør at studentene tilegner seg den best mulige fagkompetansen og blir godt kvalifisert til en jobb i hudpleiebransjen. Kursene internt er uten ekstra kostnad og vi tilbyr også eksterne kurs til reduserte priser som permanent makeup, negledesign, vippeextensions og braziliansk voksing.

BEAUTY HUDPLEIESKOLE STUDIETILBUD:


Fulltid:
Består av et ettårig studium fra august til juni. Skolen følger ordinær skolerute for Oslo/Akershus og undervisning foregår mandag – fredag kl. 09:00 – 16:00.

Cidesco:
Beauty Hudpleieskole har samarbeidet med Cidesco i alle år. Cidesco er den mest kjente internasjonale standarden innen hudpleiefaget, og er svært anerkjent.
Skolen følger Cidescos fagplan, noe som gir studentene høy faglig nivå i bransjen.

Våre ansatte

Anita Flølo
Anita FløloRektor og praksislærer
Anita Anker Eng
Anita Anker EngUnderviser i Dermatologi og Kosmetisk kjemi
 Niclas Skärström
Niclas SkärströmUnderviser i Anatomi, fysiologi og ernæring