Merkevarer og lokaler 2017-06-20T11:32:10+00:00

Merkevarer og lokaler

MERKEVARER:

Yrket som hudpleieyrket er svært variert og stiller store krav til utøverens faglige kvalifikasjoner. Markedet er i kontinuerlig forandring og utvikling og vi vektlegger at våre studenter alltid er oppdatert på det nyeste i markedet. Våre primærserier gjennom skoleåret er Nimue Skin Technology, Kalahari og Mii Cosmetics.

Vårt samarbeid med Beauty Products AS gjør at vi også gir kursing og opplæring i kjente behandlinger som Hydradermie fra Guinot, Intraceuticals og Skinpen. Dette er inkludert i studiet.

UNDERVISNINGSSTED – LOKALER & MILJØ:

Beauty hudpleieskole har store, lyse og funksjonelle lokaler sentralt i Oslo sentrum.
Vi holder til i Christian Kroghsgate 60, sentralt på Grünerløkka med kort vei til offentlig transport. Som hudpleiestudent jobber man tett på hverandre med ulike behandlinger, og skolen gjør sitt ytterste for at skolemiljøet skal være stimulerende og positivt med stort faglig utbytte. Skolen gjør sitt beste for at studentene skal trives på skolen og for at skolemiljøet skal være stimulerende og positivt.

Ønsker du å vite mer om vårt utdanningstilbud enn det du finner her på våre sider er du velkommen til å kontakte oss.